Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 14:07

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Arslan ailesine sahip çıktı

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD), Mersin ve ülke ekonomisine yaptığı ihracat ile büyük katkı sağlayan, aynı zamanda binlerce kişi istihdam eden, vergi sırlamasında ve ihracatta ilk 500 şirket arasına giren Arbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Arslan’ı ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-07-2018 09:52   Güncelleme : 12-07-2018 09:52
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Arslan ailesine sahip çıktı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Mahmut Arslan; “Üyesi bulunduğum MESİAD’ın bu kadar kalabalık bir heyetle beni ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Güçlü Mersin ve güçlü Türkiye için her zaman çalışmalarımız devam edecektir. Bu ülkenin istikrarına ve huzuruna zarar verecek her şeyin karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ise; “Katma değer sağlayan, ihracat yapıp, istihdam sağlayan her MESİAD üyesi gibi Arslan ailesi de kentimize ve ülkemize büyük katkılar sunmaktadır. Bu ülke adına üreten iş insanlarının her zaman işlerinin başında olmalarını ümit ediyoruz. Çünkü Arbel gibi ülkemizin ve dünyanın markası olmuş kuruluşlar kolay kolay bugünlere gelemiyor. İş insanlarının ticari faaliyetlerine zarar vermeden bazı işlemler yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Arslan Ailesine Mersin’e sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Engin; bir daha benzer durumların olmamasını dilediklerini belirtti. İKİNCİ ZİYARET HASAN ARSLAN’A MESİAD Ailesi daha sonra Hasan Arslan’ı ziyaret etti. Konuklarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Hasan Arslan ise; her zamanki olduğu gibi ülkemiz için yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. MESİAD Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler de; “İş insanlarına karşı daha hassas davranılmalıdır. Yargı süreçleri başta olmak üzere birçok konuda zarar verilmemeye özen gösterilmelidir. İnsanlar rahat olmaz ise; kendilerine işlerine veremezler. Bu da Türkiye’nin ekonomik kaybı demektir” şeklinde konuştu.

Ziyarete MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Başkanlar Kurulu Üyeleri Ali Doğan ve Ahmet Akkurt, Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu, Yönetim Kurulu Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç, Yönetim Kurulu Üyesi Abuzer Yavuz katıldı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü