Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:11

Er; En Önemli İlkemiz, Avukata En İyi Hizmettir

Mersin Barosu Tarsus ilçe temsilciliği tarafından Tarsus Adliyesi bahçesine yaptırılan Atatürk Anıt Heykeli ve avukatların kullanımı için hizmete sunulan Teras Kafeterya’nın açılışı törenle yapıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-03-2018 22:13   Güncelleme : 23-03-2018 22:13
Er; En Önemli İlkemiz, Avukata En İyi Hizmettir

Baro Bşk. Av. Ali Er, “Benimsediğimiz en önemli ilke, avukata en iyi hizmettir. Her hizmetimiz avukatlarımızın, mesleğin itibarına ve saygınlığına yakışır şekilde temsilini sağlamak içindir” dedi.

Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilciliği tarafından Adliye teras katında avukatlara özel yaptırılan Teras Kafeterya ile Adliye bahçesine yaptırılan Atatürk Anıt Heykeli’nin açılışını, Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Baro Bşk. Yrd. Av. Gazi Özdemir, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Halis Ünal, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, Tarsus Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş, Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem ve avukatlarla birlikte yaptı.

İlk olarak Atatürk heykelinin açılışında konuşan Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Tarsus Adliyesi önüne Mersin Barosu olara, Adliyeye yakışır bir Atatürk heykeli yaptırmış olmalarının mutluğunu ve onurunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu ülkede askeri alanda kazanılan eşsiz zaferlerin ardından günümüze kadar gelebilmiş olmamızı şüphe yoktur ki, Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Atatürk heykelinin Tarsuslulara, meslektaşlarımıza ve Tarsus Adliyesi’ne hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Teras Kafeterya’nın açılışını yapan Baro Bşk. Er, “Baromuz tarafından yeni yaptırmış olduğumuz kafeterya, meslektaşlarımız için önemli bir ihtiyaçtı. Avukatlarımız duruşma sırasını adliye koridorlarında beklemek yerine, artık daha nezih bir ortamda bekleyebilecekler. Avukatlarımız, duruşma sonrasında da meslektaşlarıyla bir araya gelip sohbet etme, güzel vakit geçirme imkânı bulabilecekler.  Benimsediğimiz en önemli ilke, avukata en iyi hizmettir. Her hizmetimiz avukatlarımızın, mesleğin itibarına ve saygınlığına yakışır şekilde temsilini sağlamak içindir. Baromuzun tüm imkânlarından ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızın da faydalanmasına olanak sağlıyoruz. Teras Kafeterya, Tarsus Adliyesi’ne ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem ise, “Tarsus Adliyesi’nde 3 Mart 2018 tarihinde ilçe temsilciliği olarak yaptırmış olduğumuz Atatürk Anıt Heykeli ve Baromuzun Tarsus Adliyesi’nde meslektaşlarımıza özel yaptırmış olduğu Teras Kafeterya, meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Adliye’de meslektaşlarımız için gerekli bir hizmetti ve layıkıyla yaptık” şeklinde konuştu.

Törende, Baro İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem, Atatürk büstünü yapan Mustafa Yüksel’e teşekkür plaketi verdi.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü