Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 01:06

Bilişim Eğitimleri Derslerine Bakış

Birçok farklı iş kolunda bulunan iş olanakları için gerekli olan tüm bilişim eğitimleri dersleri Aktüel Akademi tarafından verilmektedir. Kurumsallığın gerektirdiği ölçütlerle profesyonel kişiler tarafından verilen planlı dersler sonrasında farklı konu bütünlüklerinde öğrenimler gerçekleşmektedir.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-03-2018 23:12   Güncelleme : 16-03-2018 23:12
Bilişim Eğitimleri Derslerine Bakış

 

 

Birçok farklı iş kolunda bulunan iş olanakları için gerekli olan tüm bilişim eğitimleri dersleri Aktüel Akademi tarafından verilmektedir. Kurumsallığın gerektirdiği ölçütlerle profesyonel kişiler tarafından verilen planlı dersler sonrasında farklı konu bütünlüklerinde öğrenimler gerçekleşmektedir. Öğretmen-öğrenci ilişkisinden ziyade takım çalışması olarak sunulan eğitimler sonucunda farklı projelerin hayata geçirilmesi mümkün olmaktadır. Bilişim eğitimleri kapsamında öncelikli olarak bilgisayar öğrenimi bulunmaktadır. Her birey tarafından uygun koşullarda bilgisayar öğrenimi sağlanırken gerek yazılım gerekse web tasarım dersleri de bulunmaktadır.

Bilgisayar Odaklı Dersler

Bilgisayar Kullanma ile birlikte web tasarım içerikli eğitim dersleri ve web yazılım eksenli eğitimler mevcuttur. Bu sayede teknolojinin kullanımı mümkün olurken kişisel ya da kurumsal web sitelerin hazırlanması da çok daha pratik ve kolay şekilde yapılabilmektedir. Eğitim alan kişiler için ayrı şartlara sahip olan eğitimlerde temel İngilizce ve temel içerik bilgisiyle yazılım öğrenimi gerçekleştirilmektedir. http://aktuelakademi.com/bilisim-egitimleri/  akabinde gereken projeler hayata geçirilmek ve öğrenme oranına bakılmaktadır.

Video-Montaj Ders Tanımları

SolidWorks ile kâğıt üzerine yapılan çizimlerin bilgisayara aktarımı sağlanırken kullanım için gerekli tüm yöntemlerde ders sürecinde öğretilmektedir. Donanımlı kişiler tarafından sağlanan eğitimler sonucunda profesyonel işlerin ortaya çıkartılması kaçınılmazdır. Sap2000 eğitimi ile her türlü yapı sistemlerinin tasarımları ve analizleri gerçekleştirilmektedir. Canopus Edius programı eğitiminde ise kurgu-montaj kazanımları bulunmaktadır. Farklı özelliklerde bulunan videoların montajları sağlanırken aynı zamanda Grafik tasarım eğitim dersleri de verilmektedir. Önemli dersler şu şekilde;

-Adobe After Effect

-Cinema 4D

-Sap2000

-AutoCAD

-Revit

-3DS Max

-Maya

Sıralanabilir.

 

Bilişim Eğitim Derslerinin Getirileri

Gerek videolar için kurgu ve montaj sağlayan dersler yer alırken gerekse animasyon için gerekli olan programların verilmesi de mümkün olmaktadır. Bu sayede çok işlevsel hizmet anlayışına sahip olan bilişsel eğitimler akabinde iş olanakları da çeşitlilik arz ederken teknolojinin tüm özellikleri de kapsamlı olarak kişi tarafından kullanılabilir olmaktadır. Bilişim eğitimleri dersleri başarılı bir şekilde sona erdikten sonra iş olanakları ve teklifleri de programların bilme seviyelerine göre değişkenlik içermektedir. Aynı zamanda kısa süre içinde başarılı olunarak terfi alınması ya da farklı çalışma tarzlarında hizmet sağlanması da söz konusudur.

vadivadi