Mersin Vatan Gazetesi
HV
17 NİSAN Çarşamba 00:05
Yıldız Holding

Hasan Arslan, 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı

“Kadın ve erkek el ele Türkiye’yi ileri taşıyacak”

YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-03-2018 21:46   Güncelleme : 07-03-2018 21:46
Hasan Arslan, 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı

ARBEL A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, ASKON İkinci Başkanı ve ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Arslan, kadınların başta iş dünyası olmak üzere siyasi, sosyal, kültürel ve iş yaşamına katılımlarının arttığını belirterek, kadın ve erkeğin el ele Türkiye’yi ileri taşıyacağını kaydetti.

ARBEL A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mersin Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İkinci Başkanı ve Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kadınların başta iş dünyası olmak üzere siyasi, sosyal, kültürel ve iş yaşamına katılımlarının arttığına işaret eden Arslan, kadın ve erkeğin el ele Türkiye’yi ileri taşıyacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.V.A) ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ dediği bir dinin mensupları olarak; bizim için kadınlarımız çok kıymetlidir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, evlatlarını, eşlerini vatan toprağa emanet eden kadınlarımıza da başsağlığı ve sabır diliyorum.”

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü