Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 00:40

Yatak Odanızın Tasarımını Pike Takımınızla Zenginleştirin

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte yataklar üzerindeki battaniyeler ve yorganlar kenara kalkıyor ve yerine pikeler geliyor. Sitemizde kendi zevkinize uygun modelde bulabileceğiniz bu pike takımları farlı renk seçeneklerine sahiptir

YAŞAM
Giriş Tarihi : 15-12-2017 20:02   Güncelleme : 15-12-2017 20:02
Yatak Odanızın Tasarımını Pike Takımınızla Zenginleştirin

 

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte yataklar üzerindeki battaniyeler ve yorganlar kenara kalkıyor ve yerine pikeler geliyor. Sitemizde kendi zevkinize uygun modelde bulabileceğiniz bu pike takımları farlı renk seçeneklerine sahiptir. İster canlı renklerde isterseniz de daha sakin renk seçeneklerinde pike takımı alabilirsiniz. Yatak odanıza ayrı bir hava katacak ve yazın gelmesini simgeleyecek olan pike takımları %100 şekilde pamuk malzemeden üretilmiştir. Bu sayede yumuşacık olan pikeler yazın üzerinize örttüğünüzde sizin üzerinize bir ağırlık da serilmiş olmayacak. Aynı zamanda birinci sınıf kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde insan sağlığını da koruyacak bir yapıdadır.

Sitemiz içinde bulunan pike takımları aynı zamanda genç kızların çeyizleri için de satın alınabilir. Çift kişilik modelleri olan pike takımları arasından kendi zevkinize göre renk ve tasarım modellerini seçebilirsiniz. Yüksek kaliteli bir ürün olmasından dolayı uzun seneler saklamanıza rağmen ne zaman kullansanız sanki ilk kez kullanıyormuş hissini sizlere sunar. Bu nedenle ister yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte isterseniz de çeyiz dönemlerinin yaklaşmasıyla birlikte bu ürünü satın alabilirsiniz. Satın alacağınız pike takımı içinde volanlı yastık kılıfı pike ve çarşaf bulunuyor. Kısacası yazın yatağınızın tasarımını komple değiştirme imkanını bulursunuz.

Değişik Nevresim Takımı Modelleri Uygun Fiyatlarda Satılıyor

Yatak odanızın zarif tasarımına uygun olan renk ve modelde nevresim takımlarını da sitemiz aracılığıyla bulabilirsiniz. Burada bulunan nevresim takımı modelleri pamuk malzeme kullanılarak üretilmiştir. Aynı zamanda boyanma aşamasında zararlı kimyasal yapıda olan boyalar kullanılmamıştır. Bu sayede birkaç kez yıkamanız durumunda boyasının atması söz konusu dahi değildir. Bunun yanı sıra zararlı bir kimyasal olmadığı için insan sağlığına da kötü anlamda etki etmez. Kısacası sizin için her anlamda avantajlı nevresim takımı çeşitleri burada uygun fiyatlarla satılıyor.

 

Sadece düz renkli modeller olduğu gibi çiçek motifli yaprak motifli ya da zevkinize uygun başka motiflerde de modeller bulunuyor. Genç olgun fark etmeksizin her yaşa hitap edecek modeller arasından yatak odanıza en uygun olan modeli satın alabilirsiniz. 

vadivadi