Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 01:04

Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ,Yardımda Hız Kesmiyor

Gülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası " ile yüzlerce kişiye yardım eli uzatılıyor. Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası ücretsiz alış veriş imkanı sağlıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2017 15:31   Güncelleme : 30-11-2017 15:31
Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ,Yardımda Hız Kesmiyor

Ayrıca Gülnar Belediyesi personellerimiz tarafından önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaşılıp yardımlar iletiliyor.

Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda , Yardımlaşma Bankası bugün Akdeniz Mahallesi ve Hacıpınar Mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzattı. İhtiyaç sahiplerine eşya, giyim ve gıda yardımı yapıldı. Yapılan yardımlarda eşyaların, kış ayının da gelmesiyle kış şartlarına uygun olmasına dikkat ediliyor.

Yardımdan dolayı memnun kalan vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ettiler.

 

Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi çatısı altında hizmet veren yardımlaşma bankamız ile her ay onlarca kişiye yardım eli uzattıklarını belirtirken, bu tür sosyal hizmetleri aralıksız sürdüreceklerini söyleyerek yardımlaşma bankamıza yardımda bulunan tüm yardımseverlerimize ve esnaflarımıza teşekkür etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü