Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 19:31

Mezitli'de Yağmursuyu Çalışmaları devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel caddesi mevkiinde vatandaşlarımızın yağan yağmurlarla meydana gelen sorunlara geçit vermemek için yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-11-2017 14:29   Güncelleme : 13-11-2017 14:29
Mezitli'de Yağmursuyu Çalışmaları devam ediyor

 

 

Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesinde yürütülen  çalışmalar kapsamında;  Cengiz Topel Caddesindeki yağışlı zamanlarda oluşan olumsuz koşulların engellenmesi öngörülmektedir. 1.25 metre x 1.25 metre ebatında yerinde döküm kutu menfez imalatı ile 1200 milimetre çapında 855 metre betonarme boru döşenecek olup, muhtelif yerlere ızgaralar konulacaktır. Yağmursuyu hattı ile toplanacak sular Mezitli sahilindeki denize deşarj edilecektir. Döşenecek yağmursuyu hattı sayesinde Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesindeki Cengiz Topel Caddesindeki yağmursuyu sorununa kalıcı çözüm üretilecektir.

 

<strong>YILLARDIR YAŞANAN SIKINTILARA SON VERİLİYOR</strong>

 

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılana açıklamada; “Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başlayan yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının kısa sürede tamamlanması ile Mersin genelinde hayata geçirdiğimiz projelerimizle vatandaşlarımızın yıllardır yaşadıkları yağmursuyu sorunlarına son veriyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın liderliğinde Mersin genelinde yağmursuyu sorunlarına geçit vermemek için projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bu noktadan hareketle Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başladığımız yağmursuyu hattı döşeme çalışmamızı tamamladıktan sonra bu bölgelerdeki vatandaşlarımızın yağmursuyu sorunu çözüme kavuşturulmuş olacaktır ” denildi 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü