Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 15:00

Meslektaşlarımıza Faydalı Projeler Üretiyoruz

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Mut’a giden Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Mut Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Culfa’yı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2017 10:16   Güncelleme : 01-11-2017 10:16
Meslektaşlarımıza Faydalı Projeler Üretiyoruz

 

Mersin Barosu Mut İlçe Temsilcisi Av. Muhammet Ali Keskin ile Av. Müfit Seymen’in de bulunduğu ziyarette Baro Bşk. Er, Başsavcısı Sinan Culfa’ya, Mersin Barosu’nun mesleki ve eğitim hizmetleri ile sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Mut’ta görev yapan avukatların da sorunlarını yerinde dinlediğini söyleyen Baro Bşk. Er, “Tüm ilçeleri gezerek meslektaşlarımızla yakinen ilgileniyoruz. Hem en mutlu günlerini, hem de sorunlarını paylaşıyoruz. Avukatlık mesleğini geliştirmek, meslektaşlarımızın mesleki ve sosyal haklarını savunmak ve onlara sahip çıkmak konusunda yapmış olduğumuz çalışmalarla ve projelerle meslektaşlarımıza büyük ölçüde faydalı oluyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mut Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Culfa, Baro Bşk. Er’i ve yönetim kurulunu, meslektaşları adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü