Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 13:13

ÇİGDER'den Şehitoğlu'na yapılan saldırıyı kınama

ÇİGDER, Mersin Sonses.TV Sahibi Vahap Şehitoğluna yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-10-2017 10:08   Güncelleme : 25-10-2017 10:08
ÇİGDER'den Şehitoğlu'na yapılan saldırıyı kınama

Çukurova İnternet Gazetecileri derneği (ÇİGDER) Yönetim Kurulu, onur üyesi Vahap Şehitoğlu'na yapılan hain saldırıyı kınadı.

ÇİGDER Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Derneğimiz Onur Üyesi ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı gazeteci Vahap Şehitoğlu'nun dün gece saat 22.20 sıralarında uğradığı silahlı saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Fetöcü çapulculara  verdiği amansız mücadele ile tanınan Vahap Şehitoğlu'na yapılan saldırı tüm basın camiasına yapılmıştır."

"Şehitoğlu'na, Fetö/Pdy belediyeler imamı iddiası ile aranan firari Erkan Karaaslan ile ilgili haberlerin hemen sonrasında bu saldırının gerçekleşmesi düşündürücüdür. Bazı yerel yöneticilerin meslekdaşımızı hedef gösterme çabası da dikkatlerden kaçmaması gereken önemli bir husustur. Çukurova basınının duayen ismi Vahap Şehitoğlu ve ailesine fiziki zarar gelmemesi, sağ ve sağlıklı olmaları en büyük tesellimizdir. Güvenlik güçlerinin fail ya da failleri en kısa zamanda ele geçireceğini umud eder, olayın takipçisi olacağımızı duyururuz. Vahap Şehitoğlu ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü