Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 15:57
Advert

Gazeteci Şehitoğlu' nun evine silahlı sıkıldı

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Abdülvahap Şehitoğlu'nun evine kimliği belirsiz kişi ve kişilerce silahlı sıkıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-10-2017 23:35   Güncelleme : 22-10-2017 23:35
Gazeteci Şehitoğlu' nun evine silahlı sıkıldı

Olay Mersin'in Kepirli Köyü girişinde Mersin Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Sonses.tv Genel Yayın Yönetmeni Abdülvahap Şehitoğlu'un evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce silah sıkıldı. Akşam saat 22:10 sıralarında gerçekleşen olayda Peyzaj Mimarı Eşi Deniz Yozgat Şehitoğlu ile Evlerinin teraslarında oturdukları esnada üzerinde siren lambası olduğu belirlenen beyaz bir doblo marka araçtan defalarca silah atışı yapılması ile büyük tehlike atlatıldı.

Olayla ilgili Jandarma Ekiplerine haber verilerek Silah Sıkan kişi yada kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. Öteyandan Peyzaj Mimarı Eşi Deniz Yozgat Şehitoğlu ; Olay esnasında eşimle ben yere atlayarak büyük tehlike atlattık bize silah sıkan şahısların üstü siren lambalı bir beyaz doblo marka araç ile olduğunu gördüm bu olayın da peşini asla bırakmayacağız ve gerekli tüm yasal girişimlerde bulunarak olayın takipçisi olacağız. Deniz Şehitoğlu Eşim gazeteci Fetö ve ona destek verenlere karşı korkmadan haber yapıp savaşıyor.Amaç gözdağı vermek...dedi.

Şehitoğlu Ailesini Sevenler Evine ziyare ederk,Telefon ederek ve Sosyala Medya'dan geçmiş olsun mesajları atarak tepkilerini gösterdi.

Gazeteci Şehitoğlu olayı Sosyal Medya hesabından şu şekilde duyurdu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü