Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 14:02

Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Hizmet Ağını Genişletiyor

Gülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası" ile yüzlerce kişiye yardım eli uzatılıyor.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 18-10-2017 10:17   Güncelleme : 18-10-2017 10:17
Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Hizmet Ağını Genişletiyor


Yardımlaşma Bankamızla yeni hizmetimiz ile belirlenen mahallelere şubelerimizi açarak uzaktaki vatandaşlarımızın bizlere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. İlk olarak Kuskan Mahallemize açtığımız şubemizin ardından şimdi de Zeyne Mahallemizde şubemizi açarak halkımıza hizmete sunduk.

 

Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi çatısı altında hizmet veren giyim gıda yardımlaşma bankamız her ay onlarca kişiye yardım eli uzattıklarını belirtirken, bu tür sosyal hizmetleri aralıksız sürdüreceklerini söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bizler yardımlarımızı yaptıkça çok şükür depolarımızda yardımseverlerimizin duyarlılığı ile dolup taşıyor. Yardım severlerimizin Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Daha çok yardım yapabilmemiz için, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmemiz için belirlenen mahallelerimize şubelerimizi açıyoruz. İlk olarak Kuskan Mahallemizde Şubemizi açmıştık, şimdi de Zeyne Mahallemize şubemizi açarak hizmet vermeye başladık. Bizlere bu konuda yardımcı olan bütün hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü