Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 07:36

Mersin Mhp İl Başkanı Gölgeli: “Korkmuyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin’de meydana gelen bombalı saldırının ardından bir açıklama yaparak teröre ve terör destekçilerine seslendi: “Çok net olarak söylemek isteriz Mersin'imizde huzuru bozdurmayacağız! Dünya alem bilsin ki terörden teröristten, şeytan hizmetkarlarından korkmuyoruz”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2017 09:37   Güncelleme : 18-10-2017 09:37
Mersin Mhp İl Başkanı Gölgeli: “Korkmuyoruz”

“Hedef Mersin çünkü…”

Akşam saatlerinde Mersin merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Güvenever Mahallesi Dikenliyol kavşağında, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Edinilen bilgilere göre servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü motorsikletin patlamasıyla polis ve siviller yaralandı. Yaşanan hain saldırının hemen ardından il yönetimi, ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir ile birlikte olay yerine giderek bilgi alan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli,  daha sonra yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Hain saldırının neden Mersin’de gerçekleştirildiği konusunda çarpıcı bir açıklama yapan İl Başkanı Gölgeli, “Fotoğrafın geneline baktığımızda Türkiye'nin İdlib'e girişi, Kerkük davasındaki dik duruşu, gayrimeşru referanduma doğru ve ne tepkisinden, ne teröre ve yardakçılarına taviz vermemesinden dolayı; Mersin gibi vatanperver hissiyatı nakış nakış işlenmiş şehrimiz bir takım şer güçlerin, terör örgütlerinin ve bunların ağababalarının hedefine konmuştur” dedi.

Yörük yurdu Mersin’in bu tür eylemlerle şer odaklarının amaçlarına hizmet etmeyeceğinin altını çizen Gölgeli, “Mersin'imizde polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü motosikletin uzaktan kumandayla patlatılması sonucu güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız yaralanmıştır. Allah'a hamdolsun ki yaralılarımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Buradan hainlere ve işbirlikçilerine sesleniyoruz. Çok net olarak söylemek isteriz ki Mersin'imizde huzuru bozdurmayacağız! Sağduyu elden bırakmayacağız! Fitneyi hortlatmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. Biz buradayız. Güzel Mersin'imize sahip çıkacağız. Dünya âlem bilsin ki terörden teröristten, şeytanın hizmetkarlarından korkmuyoruz. Milliyetçi, Ülkücü camianın hiçbir ferdi de bu oyunun aktörü olmayacaktır. Tekrar Cenab-ı Allah'tan gazilerimize acil şifa diliyor, Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın diyorum. Mersinimize, ülkemize, emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum” diye konuştu

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü