Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 05:39
Advert

Mersinliler terörün beklediği tuzağa düşmeyecek

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, akşam saatlerinde Yenişehir İlçesi Dikenliyol Mevkiinde meydana gelen patlamanın ardından yayınladığı mesajında, "Yenişehir ilçemizde bir polis aracına haince ve korkakça yapılan bombalı saldırı tüm Mersinlileri derinden üzmüştür.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2017 09:33   Güncelleme : 18-10-2017 09:33
Mersinliler terörün beklediği tuzağa düşmeyecek

 Bu aslında açıkça ve doğrudan yüce milletimize, ülkemizin huzuruna, milletimizin ayrılmaz kardeşliğine atılan bir bombadır. Mersinliler Haberleri">Mersinliler olarak bu tuzağı çok iyi görüyoruz ve bu bombalamanın amacına hizmet etmeyeceğiz" dedi.

 

Başkan Aşut mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yenişehir ilçemizde bir polis aracına haince ve korkakça yapılan bombalı saldırı tüm Mersinlileri derinden üzmüştür. Bu aslında açıkça ve doğrudan yüce milletimize, ülkemizin huzuruna, milletimizin ayrılmaz kardeşliğine atılan bir bombadır. Mersinliler olarak bu tuzağı çok iyi görüyoruz ve bu bombalamanın amacına hizmet etmeyeceğiz. Tüm Mersinliler her şeye rağmen itidalle, aklı selimle ve kardeşlik duygularıyla hareket edecek ve kentimizin, ülkemizin birlik, bütünlük ve kardeşliğine zarar verecek hiçbir tepkiye izin vermeyecektir. Bu tuzağa düşmeyecektir.

Bu hain terör girişimi sonucunda yaralanan tüm vatandaşlarımız, özellikle kahraman emniyet güçlerimize büyük geçmiş olsun diyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Konu çok yeni ve elimizde henüz yeterince bilgi yok. Bu anlamda olay sonucu duamız odur ki bir kaybımız veya şehidimiz olmasın.  Bu hain taşeron terör örgütlerinin hangi dış güçlerin maşası olduklarını biliyor ve herkesin bunu görmesini istiyoruz. Ve şunu bir kez daha hatırlatıyoruz; terör olaylarının arkasındaki dış güçler ve bizlere insan hakları,  hukuk dersi veren küresel güçler, destek oldukları bu terörün etkileriyle bir bumerang gibi karşı karşıya gelecekler. Bunu defalarca gördük. Terör her yerdedir ve bir insanlık suçudur. Terörle elde edilecek bir hak yoktur. Tüm vatandaşlarımızdan her an dikkatli olmalarını, şüphelendikleri şeyler olduğunda bunu hemen emniyet güçlerimize bildirmelerini bekliyoruz.

Kahraman emniyet güçlerimiz vazifesinin başındadır ve güven kaynağımızdır. Tekrar bu hain terör eylemini Mersin iş dünyası adına lanetliyor, tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Mersinliler bu tuzağı görmekte ve bu beyhude olaylara, terörden medet umanların beklediği tarzda cevap vermeyecektir.

Biz kardeşliğimizle terörü bitireceğiz..."

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü