Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 04:47
Advert

Başkan Tarhan, esnafa bayrak dağıttı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle esnafları ziyaret ederek Türk Bayrağı dağıttı.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 25-08-2017 17:28   Güncelleme : 25-08-2017 17:28
Başkan Tarhan, esnafa bayrak dağıttı

Sık sık yaptığı ziyaretler ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tarhan, Fatih Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Yol boyu esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinleyen Başkan Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle işyerlerine asmaları için bayrak dağıttı. Fatih Mahallesi Muhtarı Leyla Üstündağ ve Belediye Meclis Üyesi Ali Doğaner’in de katıldığı ziyarette, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Atatürk ilkelerinin önemine değindi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda büyük bedeller ödendiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Biz bu büyük insanlara saygımızı Cumhuriyetimize ve ülkemize ne güzel şekilde sahip çıkarak ödeyebiliriz. 30 Ağustos’ta evlerimize ve işyerlerimize Türk Bayrağı asarak başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermeliyiz”dedi.

Daha sonra mahallede dolaşarak belediye tarafından yapılan hizmetleri de inceleyen Başkan Tarhan, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tarhan, sünnet olan Emir Ali isimli çocuğu da ziyaret ederek, ailesine hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü