Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 20:02

Şair Sevgili Köylülerine Kitap İmzaladı

Şair- Yazar Ramazan Sevgili köyünde kitabını imzaladı. Mersin ili Toroslar İlçesi Güzelyayla Mahallesi (Kızılbağ Köyü)’nde, Şair Ramazan Sevgili “Sancar” adlı şiir kitabını kitap severlere ve köylülere imzaladı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 23-08-2017 08:35   Güncelleme : 23-08-2017 08:35
Şair Sevgili Köylülerine Kitap İmzaladı

Mersin Yazarlar Derneği Üyesi Şair Ramazan Sevgili’ye, kendi doğduğu yörede, yörenin ismini verdiği Sancar kitabını imzalatan köylüler şalvarlarıyla dikkat çekerken, köylerinde ilk kez böyle bir etkinliğe katıldıklarını söylediler.

İmza gününe Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın, Toroslar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Koç, Güzelyayla Mahalle Muhtarı Yasin Öz, MYD  Dernek Başkan Yardımcısı Yaşar Yılmaz, MYD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yaşar, MYD Üyeleri, Remziye Çelik, Nejmiye Duru ve basın mensupları ile  vatandaşlar katıldı. 

Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın, dernek olarak kitabın, yazarın ve şairin olduğu her yerde olmaya devam edeceklerini belirterek Güzelyayla gibi güzel bir yerde serin havada, insanlarımıza, kitabı ve yazarı buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şair Ramazan Sevgili’ye de böyle bir fırsatı oluşturduğu için teşekkür etti.

Şair Ramazan Sevgili konuşmasında katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Güzelyayla Mahalle Muhtarı Yasin Öz’de  Şair Ramazan Sevgili’ye başarılar diledi.

KOÇ, KOLAY İŞ DEĞİL BU İŞ YÜREK İŞİ

 

Meclis Üyesi Hikmet Koç’ta konuşmasında davetlilere hoş geldiniz diyerek Şair Ramazan Sevgili’ye kendilerini bir araya getirdikleri için tebrik etti. Koç, “ Anadolu’nun bağrından Sancar’dan çıkıp buralara kadar gelmek kolay iş değil. Bu bir yürek işi, bu bir sevgi işi, bu bir güç, bu bir irade dolayısıyla Ramazan Sevgili’yi kutluyorum. Allah yolunu açık etsin daha büyük organizasyonlarda bir araya gelmek üzere başarılar diliyorum.”dedi. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü