Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 10:16

Mersine Hizmet Verenler

1975 yılından beri, hep ilk günkü heyecan ve aşkla üretiyorlar. Yepyeni lezzetler üretmeyi, damaklarınızdaki eşsiz lezzeti yıllarca unutmamanız için çalışıyorlar....

YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-08-2017 21:03   Güncelleme : 16-08-2017 21:03
Mersine Hizmet Verenler

 

 

Himmet Dondurma Kadayıf’ın lezzet yolculuğu baba Davut KILIÇ tarafından; 1975 yılından bu yana Himmet Dondurma Kadayıf olarak Mersinli hemşirelerimize dondurma ve kadayıf üretimi yaparak hizmet vermeye başladı. 

42 yıldır sahip olduğu tüm mesleki birikim, ustalık ve hünerlerini, çıraklıktan işe başlayarak adım adım kalfalık ve ustalık deneyimlerini kazanan baba Davut KILIÇ oğlu Alper KILIÇ’ a aktarmayı başarmış ve 31 yılı aşkın bir sürenin sonunda bu emeklerin karşılığını Himmet Dondurma Kadayıfı kurarak taçlandırmışlardır.

 

1975 yılında  Mersin sahilinde  120 kişilik kapasitesi olan nezih,  kapalı salonu ve .50 kişilik kapasiteye sahip bahçesiyle birlikte “ağzının tadını bilenlere” hizmet vermeye başlamıştır.

 

Himmet Dondurma Kadayıf mutfağından çıkan tüm ürünlerde kullanılan malzemeler; sağlıklı malzemeler olmakla birlikte,en kaliteli tedarikçilerimiz ile uzunca yıllar öncesine dayanan alışveriş hukukumuzu sürdürerek, her zaman en kaliteli, her zaman en iyiyi üreterek hizmet kalitemizi günden güne daha da yukarılara çıkarmak konusunda kararlıyız.

 

Kullanılan malzemelerimiz günlük olarak tedarik edilmektedir.

 

Alper KILIÇ'ın mutfağında üretilen Çiğ Kadayıflar elle bakır tepsilere dökülerek yapılmaktadır ve günlük olarak taze bir şekilde temin edilmektedir.

 

Kullandığımız peynirler günlük olarak HATAY'dan özel olarak getirilmektedir.

 

Şekerlerimiz doğal şeker pancarından üretilmiştir ve asla ürünlerimizde Glikoz Şurubu ve diğer kimyasal tatlandırıcılar kullanılmamaktadır.

 

Tere yağlarımız da özel olarak URFA’ dan gelmektedir ve tamamen doğal ortamda üretilmektedir.

 

Kullandıkları kaymaklar da birinci kalite sahan kaymağıdır ve günlük olarak tedarik edilmektedir.

 

Ürünlerin de kullanılan antep fıstıkları, özenle seçilip, 1. kalite olanları siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.

 

Üretimlerin de gerçekleştirilen tüm aşamalar ve kullandıkları yöntemler, malzemeler ve tarifler tamamen özel olup, Himmet Dondurma ve Kadayıf lezzetlerini tadan tüm müşterilerin de kendilerini özel hissetmeleri ve bu benzersiz deneyimlerini nesilden nesile aktarmaları için ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmaya ve üretmeye devam edecekleri kesin.

 

Eğer yolunuz Mersin de Himmet Dondurma ve Kadayıfa 'a düşerse sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk ve gurur duyacaklardır.



1975 yılından beri, hep ilk günkü heyecan ve aşkla üretiyorlar.

Yepyeni lezzetler üretmeyi, damaklarınızdaki eşsiz lezzeti yıllarca unutmamanız için çalışıyorlar....

 

 

vadivadi