Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 09:38

Çukurkeşlik Mahallesinin içme suyu şebekesi hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Yenişehir ilçesi Çukurkeşlik Mahallesinin içmesuyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını tamamladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-08-2017 15:50   Güncelleme : 04-08-2017 15:50
Çukurkeşlik Mahallesinin içme suyu şebekesi hazır

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz; Çukurkeşlik mahallemizde;  trafolu terfi merkezi, terfi hattı ve içmesuyu şebeke hattının tamamı ile birlikte muhtelif çaplarda yaklaşık 15 bin metre terfi ve şebeke hattı döşemesi ve  150 metreküplük yeni içmesuyu deposunun yapımı çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

 

 

Mahalleye kazandırılan yeni içmesuyu şebeke hattı ve su deposu sayesinde, vatandaşlarımıza kesintisiz ve sağlıklı içmesuyunun temin edilmiş olduğunu ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Çukurkeşlik Mahallesinin,  ekonomik ömrünü doldurmuş olan içmesuyu şebeke hattı nedeniyle yaşanan içmesuyu sorununun çözüme kavuşturmak için mevcut içmesuyu şebeke hattının yenileme, içmesuyu şebeke hattı olmayan mahallenin diğer bölgelerine  yeni  içmesuyu şebeke ve terfi hattı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahallenin içmesuyu sorununu çözüme kavuşturduk ” diye konuştu.

 

Başkan Burhanettin Kocamaz, “ Mersin genelinde vatandaşlarımızın uzun yıllar kullanabilecekleri altyapı çalışmaları yürütüyoruz. Hedefimiz Kentimizin ilçe merkezlerinden, kırsal alanlara kadar tüm ilde içmesuyu ihtiyaçları karşılanarak, modern iletim hatlarıyla vatandaşlarımıza sağlıklı ve kaliteli suyu ulaştırırarak vatandaşlarımızın hak ettiği bütün hizmetlere kavuşması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. ” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü