Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 21:34

Halkbank Mersin Şube Müdürü Eşelioğlu’ndan Başkan Dinçer’e ziyaret

Esnaf ve sanatkarların kalkınma bankası konumundaki Türkiye Halk Bankası’nın Mersin Merkez Şube Müdürü Ercan Eşelioğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 02-08-2017 13:41   Güncelleme : 02-08-2017 13:41
Halkbank Mersin Şube Müdürü Eşelioğlu’ndan Başkan Dinçer’e ziyaret

Banka müşteri temsilcileri Hakkı Sualp ve Koray Kapıkıran’ın da eşlik ettiği Şube Müdürü Ercan Eşelioğlu, Adana Gazipaşa Şubesinden Mersin Merkez Şube Müdürlüğüne atandığını belirterek, esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyaçlarını uygun koşularda karşılamak üzere tüm şube personeliyle birlikte yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de esnaf ve sanatkarların kalkınma bankası konumundaki Halkbank Mersin Şube Müdürü ve yöneticilerince gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredilerin faiz oranlarında son dönemlerde gözle görülür düşüşler yaşandığını belirten Başkan Dinçer, “Halk Bankasınca esnaf ve sanatkarlarımızın finansman ihtiyacını uygun koşularda karşılanması amacıyla ciddi oranlarda faiz indirimine gidildi. Yine kaybolmaya yüz tutan meslek dallarındaki esnaf sanatkarlarımıza faizsiz kredi imkanları tanındı. Bunun yanı sıra makine ve ekipman ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullandırılan kredilerde de sıfır faiz uygulamasına gidildi. Esnafımıza yönelik bu tür uygulamalar zor ekonomik şartlar içerisinde yaşama mücadelesi veren kesimimize soluk aldırdı” dedi.

 

Başkan Dinçer, Mersin Merkez Şube Müdürü Ercan Eşelioğlu’na yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasında dileğinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü