Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 01:49

Murat Altındere'ye Yapılan Kumpas Haberlerine Erişim yasağı

Mersin’li Avukat Murat Altındere'ye FETÖ cü iş adamından iftira haberine mahkeme erişim engeli koydu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-07-2017 22:56   Güncelleme : 28-07-2017 22:56
Murat Altındere'ye Yapılan Kumpas Haberlerine Erişim yasağı

Geçtiğimz günlerde Sosyal medya ve basında yer alan haberlerde Mersin'li Avukat Murat Altındere'nin savunmasında, suçlamayı kabul etmediğini belirterek, "M.H. isimli müştekiyi tanımam. S.A. isimli şahsı FETÖ ile ilgili bir davada dinlendiğinden dolayı tanıyorum.


Altındere, şöyle devam etti: "Amaçları, devam eden FETÖ davalarında şikayetçi veya şikayetçi vekili olarak bulunan şahsımı, mahkemeler önünde itibarsızlaştırmak, mücadelemi sekteye uğratmak ve şahsımı itibarsızlaştırmaktır. Bu gerçek dışı ve maksatlı iddialara itibar edilmemesini belirtir, bu hainlere karşı yürüttüğüm mücadelemde geri adım atmama sebep olmayacağını, aksine bu hain terör örgütüne ve üye teröristlerine karşı mücadelemi daha azimli, daha kararlı ve daha güçlü yürüteceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım." dedi

Çıkan İftira Haberlere Mahkeme dur dedi..

Avukat Altındere Mersin 4. Sulh Ceza Hakimliğine yaptığı başvuruda hakkında çıkan bu iftira haberlerin bir an evvel durdurulması için başvuru yaptı bugün yaptığı bir basın bildirisi ile kamu oyunu yanıltıcı ve şahsımı itibarsılaştırıcı bu haberlerin derhal yayından kaldırılması için yaptığı başvuru hakkında bir bildiri yayınladı.

işte o bildidi:

Hakkımda bazı basın ve yayın organlarında çıkan iftira içerikli, asılsız ve FETÖ’nün kumpası sonucu yayınlanan haberlere erişimin engellenmesi için tarafımdan mahkemeye başvurulmuş, mahkemece yapılan inceleme ve araştırma sonucunda Mersin 4. Sulh Ceza Hakimliğinin 2017/2882 D. İş sayı ve 28.07.2017 tarihli kararı ile YAYINLANAN HABERLERE ERİŞİMİN ENGELLENMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR.

Belirtmek isterim ki, bu iddiaların ortaya atılmasının tek sebebi, geçmişte şahsımın ve ailemin FETÖ tarafından uğratıldığı haksızlık ve zararlara karşı bu hain örgütle açıktan yıllardır yürüttüğümüz ve sadece Mersin kamuoyunda değil ülke çapında bilinen hukuki mücadelemizi sekteye uğratmak ve şahsımı itibarsızlaştırmaktır. Ancak mahkeme konuyu inceleyerek yapılan bu iftiralara ve gerçeği yansıtmayan yanlı haberlere geçit vermemiştir.

Basın ve kamuoyunun bilgilerine arz ederim.

Saygılarımla

Av. Murat ALTINDERE

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü