Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 07:08

Metem Der İlk Toplantısını gerçekleştirdi.

Kısa Adı METEM-DER olan Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, Kuruluşunun ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-07-2017 17:19   Güncelleme : 24-07-2017 17:19
Metem Der İlk Toplantısını gerçekleştirdi.

Kurucu Başkan Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yemekli bir toplantıda bir araya gelerek, derneğin işleyişi ve derneğe katılım sağlanması hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Başkan Hasan Arslan toplantıda bir konuşma yaparak şunları söyledi; "Mezunu olduğum Okulun, Mezunlar Derneği Başkanı olmak beni heyecanlandırıyor, bunun yanında bu derneğin kuruluş amacının gelecek nesillere faydalı olacağına inanıyorum. Değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile Mezuniyet Sonrası İhtiyaç ve Sanayi Meslek lisesi Arasındaki bağ kurmamız gerektiğinin bilincinde olmamız önemlidir.

Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla aynı okulda aynı sırada beraber okuyup bizlerden sonraki nesillere bu derneğin ilerleyebilmesini aşılayıp, birlikten kuvvet doğar mantığı ile, mesleğin ve sanatın altın bilezik olduğunun farkında, idareci, vizyon ve misyon sahibi yönetim anlayışı ile başta, Okulumuz olmak üzere sonrasında konusu ne olursa olsun Mersinimize katkı sağlamaktır. Bu minvalde problemleri çok çabuk çözebileceğimize inanıyorum." dedi.

Sosyal Medyada Oluşturulan 80 Öncesi Mezunları Gurubu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ortak yaptıkları toplantıda söz alan Atnan Zorlu Kızıltan ise; "bu oluşum ile mezunlarımızın sahipsizliği yok olacaktır, hepimizin çabası budur. Bu oluşumu gerçekleştiren başta Hasan Arslan beye, Okul Müdürümüz Zeki Urhan hocamıza ve derneğin resmileşmesi esnasında tüzük çalışması yaparak resmi kurumlarda derneğin kuruluş işlemlerinde özverili çalışmalar yapan,  Hasan Işık öğretmenime ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Bizler Meslek Lisesi Mezunları olarak, Çok büyük bir aile olacağız" dedi.

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü