Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 02:30

ÇUGİDER 'den Vali Ali İhsan Su’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Başkanı Mazlum Balkan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2017 13:41   Güncelleme : 13-07-2017 13:41
ÇUGİDER 'den Vali Ali İhsan Su’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Su, Mersin’in ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesinin, ülkemizin kalkınması açısından son derece önemli olduğunu belirterek, kentimizin ekonomik gelişimini katkı sunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini vurguladı.
Ziyaretinden dolayı Başkanımız ve dernek yönetimine teşekkür eden Vali Su, “Tüm kamu kurumlarımız, yerel yönetimlerimiz ile işbirliği içinde ilimizi tüm dinamikleriyle Büyükşehir’e yakışır daha da güzel bir şehir haline getirmek için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Çugider Başkanı Mazlum BALKAN ve ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sn.Hasan ARSLAN,Yüksek İstş.Kurulu üyesi Sn.Bünyamin Yüksekbaş ve Sn.Selahattin BALKAN’da bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Mersin’de hep birlikte, en iyi şekilde, birlik ve koordinasyon içerisinde hizmet sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, Vali Su’ya görevinde başarılar dilediler.Yönetim Kurulun’dan Mesut GEYLANİ,Neslihan BAYSAL,Sibel GELBUL,Şehmuz KAYAR,Süleyman Aktaş,Abbas Özdiker,Murat Abeş,Sabih Yüksekbaş,Mehmet EFETÜRK katılım sağladılar.

ÇUGİDER Başkanı Mazlum Balkan da Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi
ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü