Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 22:59

Çugider'den 2. Geleneksel iftar yemeği

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Mazlum Balkan Geleneksel 2.İftar Yemeğini Divan Otelinde Verdi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-06-2017 16:02   Güncelleme : 22-06-2017 16:02
Çugider'den 2. Geleneksel iftar yemeği

 

İftar Saatini Beklerken Edilen Duaların, Sofrada Bulunan Bereketin, Bolluğun Birlikte Olmasını Dileyen Balkan; Başı Rahmet Ortası Mağfiret Sonu Cehennemden Azad Olan 0nbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan-I Şeriflerinizi Kutlar, Birlik Ve Beraberliğin Katlanarak Devam Etmesine Vesile Olmasını Yüce Allah’ Tan Niyaz Ederim. 

Her Irkın Dilin Ve Dinin Birlikte Yaşayacağı Barışın Ve İnsanlığın Hâkim Olacağı Bir Dünya Diliyorum. 

İnanıyor Ve Biliyorum Ki Bu Beraberliğimiz Devam Ettiği Sürece Mersinimize Çukurovamıza Ve Ülkemize Her Zaman Hayırlı Evlatlar Olmaya Devam Edeceğiz. Derneğimiz Yeni Olmasına Rağmen Kısa Zamanda Büyük Projelere İmza Attık. Yakın Zamanda Federasyon Üyeliğimizin Resmi Onayını Aldık. Ramazan Ayında Cennetin Huzuru Evlerinizde Olması Dileğiyle Hepinize Hayırlı İftarlar Diliyorum Dedi.

Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sn.Hasan Arslan Ve Eşi,Veysel Memiş Ve Eşi,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcım Mesut Geylani,Basın İşl.Bşk Yrdmcım Sibel Gelbul Eşi Ve Oğlu,Genel Sekreterim Neslihan Baysal Eşi Ve Oğlu,Yönetim Kurulu Üyelerim Veysel Mızrak,Vedat Kaya Ve Üyelerimizden Yusuf Balcı ,Yeni Üye Adaylarımıza Ve  Basın Mensuplarına Katılımları İçin Ve Her Daim Yanımda Olup Bana Destek Veren Değerli Eşim Gülnaz Balkan’a Teşekkür Ediyorum. Bu Vesile İle Bütün İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum.       

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü