Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 11:59
Advert

Babalarımızın günü kutlu olsun

Güçlü ülkelerin temelini güçlü aile yapıları oluşturur. Bir aileye güç katan, güven veren ise her zaman aile bireylerine kol kanat geren babalardır.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-06-2017 17:25   Güncelleme : 16-06-2017 17:25
Babalarımızın günü  kutlu olsun

Babalarımız bir taraftan aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmazken diğer taraftan aile içinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının güçlenmesi adına önemli sorumluluklar üstlenir. 
Çocukların ilk kahramanları, rol modelleridir babalar. Anne; sevgi ve şefkatin, baba ise güven ve gücün sembolüdür. Çocukların yarınlara umut dolu bakabilmeleri adına önemli görevler üstlenirler. 
Bu noktada bir çocuğa bırakılabilecek en iyi mirasın babalarıyla birlikte geçirdikleri mutlu anıların yanında iyi bir eğitim olduğu söylenebilir. Babalarımıza düşen en büyük sorumluluk geleceğimizin iyi şekillenmesinde önemli rol oynayacak olan çocuklarımızın yolunu açmaları, çağın gereklerine uygun, vizyonlarını genişletecek bir eğitim imkanı sunmalarıdır. Çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, ailesinin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat, vefat eden babalara ise Allah’tan rahmet diliyorum.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü