Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 22:40

Meskoop Gelen Şikayetler üzerine Harekete geçti

Kısa Adı Mes-Koop S.S. 11 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Şehir içi Ulaşımda Kooparatifle ilgili vatandaşın söylediğine kulak vererek Mersin de bir ilk uygulama yaptı.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 08-06-2017 15:56   Güncelleme : 08-06-2017 15:56
Meskoop Gelen Şikayetler üzerine Harekete geçti

Mes-Koop - S.S. 11 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halit Şimşek İnternet ve Telefon üzerinden Mersinli Vatandaşlarımızın Şikayetlerinde ençok Şöförün Cep telefonu ile Sürekli Konuştuğunu ve Yolcunun isteklerini duymadığı ve Trafikte Dikkat dağıtarak Kazalara sebep Olduğ bilgisi üzerine Meskoop a bağlı Şöförlerimiz için cep telefonlarını Durakda klitlit altında tutmak için bir uygulama başlatığını açıkladı.

Başkan Halit Şimşek Yapılan bu yasağın Hem Vatandaşlarımızın Güvenliği Hemde Şöförlerimizin Güvenliği için Yapıldığını belirterek, Mes-Koop İnsanlarımızın Can Güvenliği İçin 

Arabada Şöförün Telefon Taşıma Yasağı Kararı Meskoop Yönetimi Tarafından Alınmıştır.Şöför Sefere Çıkacagı Zaman Telefonu Durağa Kendine Ait Kutusuna Bırakıp Kitleyıp Sefere Çıkabılır,Aksine Telefon Taşıyan Konuşan Şöför Tespit Edilirse İşine Son Verilecektir Çünkü Halkımızın Can Güvenliği Bizim İçin Herseyin Üstündedir.dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü