Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:10

Başkan Aktaş, vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Başkan Yardımcıları ve Daire müdürleri Akdeniz sınırları içinde bulunan vatandaşlar ile iftar sofrasında bir araya geldi.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 05-06-2017 12:05   Güncelleme : 05-06-2017 12:05
Başkan Aktaş, vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

Akdeniz Belediyesi tarafından ilçede kurulan ve Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar sofraları büyük ilgi görüyor. Mesudiye Mahallesi Eski Semt Pazarı'nda ve Huzurkent Cumhuriyet Meydanında kurulan iftar çadırları, vatandaşlara her gün farklı bir menü ikram ediliyor. Bu bağlamda Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Mesudiye mahallesinde organize edilen bir iftar yemeğinde vatandaşlar  ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Mahallelerine kurulan iftar çadırlarından memnun olduklarından söyleyen Mesudiye  Mahalle Muhtarı Osman Kütük , "Ramazan Ayı’nda Belediyemiz tarafından mahallemize iftar çadırı kuruldu. Vatandaşlarımız birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusu içerisinde iftarlarını açıyorlar. Bu güzel görüntülere öncülük yapan Belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

'Ramazan ayı paylaşma , sevgi ve muhabbet ayıdır'

 İftar geleneğinin ilçede yaşatılması için iftar sofralarının  Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyleyen Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, " Devletimizin ve milletimizin bize verdiği imkanları paylaşmak durumundayız. Baktığımızda Ramazan ayı paylaşma , sevgi ve muhabbet ayıdır. Özellikle Ramazan ayı içinde soframızı paylaşmalıyız. Biz birbirimizin kardeşiyiz. Baktığımızda böylesine güzel bir atmosferde vatandaşlarımızla iç içe ve birlikte olmak onlarla birlikte aynı sofralar da oruç açarak ve ekmeğimizi paylaşmak kadar güzel bir duygu daha yok.  Bu bağlamda kurulan iftar sofralarımıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından dualar okundu. Sonrasında ise, Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş ve Başkan yardımcıları, vatandaşlar ile bir süre sohbet ettikten sonra iftar çadırından  ayrıldılar.

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü