Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 05:33
Advert

Ulaşım sektöründeki işletmecilere büyük müjde

​Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nesil Aydın; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanattin Kocamaz’la yaptıkları uzun soluklu görüşmeler sonucu ulaşım sektöründeki ticari araçların farklı yerlerde ve birimlerde verilen işletme ruhsatı, tahsis belgesi, vize, araç uygunluk belgesi vb. gibi tüm işlemlerinin artık sadece Ulaştırma Daire Başkanlığınca tek elden ve tek yerden verileceğini müjdeledi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-06-2017 09:51   Güncelleme : 05-06-2017 09:51
Ulaşım sektöründeki işletmecilere büyük müjde

Başkan Aydın, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamasında; Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer önderliğinde; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile yaptıkları görüşmelerde, ulaşım sektöründeki ticari araç işletmecilerinin uzun yıllardır adeta kangrene dönen köklü bir sorununa neşter vurduklarını ifade etti. Daha önce servis araçları başta olmak üzere tüm ticari araç işletmecilerinin dilekçe, işletme ruhsatı, tahsis belgeleri, vize işlemleri, izin belgesi, araç uygunluk belgesi, para yatırma işlemleri, harç ödeme gibi işlemlerini farklı yerlerde hizmet veren birimleri  kapı kapı dolaşarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aydın; Başkan Kocamaz’la bir milat başlatarak tüm bu hizmetlerin artık Ulaştırma Daire Başkanlığınca  tek elden ve tek yerden verilmeye başlandığını söyledi.

Başkan Aydın; “Başta servisci esnafı olmak üzere ticari araç işletmecilerinin sessiz çığlığına kulak veren, esnafın kapı kapı dolaşmasının önüne geçerek, bütün işlemlerin tek yerden verilmesini sağlayan ve bu anlamda  bir milat başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine bu girişimlerimizde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve her adımımızda destek olan Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’e de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü