Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 11:36
Advert

Arslan’dan Cennetin köşeleri projesine destek

Mersin Şevket Pozcu Anadolu Lisesinde Cennetin köşeleri projesi Kapsamında Kütüphane Yaptırıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 30-05-2017 17:41   Güncelleme : 30-05-2017 17:41
Arslan’dan Cennetin köşeleri projesine destek

Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Arslan Milli Eğitim Bakanlığının “Cennetin köşeleri projesi”  Kapsamında Yürüttüğü Sosyal Sorumluk Projesine Mersin Şevket Pozcu Anadolu Lisesinde Bir Kütüphanenin tadilatı ve iç dizaynını üstlendi.

Açılışını Yapmak Üzere Mersin Yenişehir Kaymakamı  Dr. Mustafa Özarslan ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz  ile birlikte gerçekleştirdi. Açılışta bir Konuşma Yapan Kaymakam Özarslan şunları kaydetti; Bakanlığımızın Yürüttüğü Cennetin Köşeleri Projesi gerçekten çocuklarımız için önemli bir proje ki görülen ilgi ve alaka beni bir hayli mutlu ediyor, bunun yanında Mersinimizin Bu güzide ailelerinden olan Arslan Ailesi gerek Kent için gerekse Ülkemiz için faydalı bir çok sosyal sorumluk projesi içinde bulunuyorlar , bu projeye verdikleri destekten ötürü de huzurlarında teşekkür ederim dedi.

 

Törende Mersin Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz’da bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında; Bundan 8 Yıl Öncede Mahmut Arslan Anadolu lisesinin Temelinde beraber attık bugün itibari ile bir hayırseverin yapabileceği en büyük katkıyı yaptılar ve hiçbir masraftan kaçınmadılar ve bu okulu Mersinimize kazandırdılar, o gün bir şey söylemiştim ben Anadolu Liseleri açılırken Birinci Anadolu İkinci Anadolu üçüncü Anadolu diye gidiyordu  Büyükşehir sınırları içinde 12 Anadolu Lisesi olmuştu, bu görüntüsü ile çevresi ile çalışmaları ile ve arkasındaki gücü ile Mahmut Arsalan Abimiz de hiç bir zaman bu desteğini esirgemedi ve desteğini hiç çekmedi, Bu okulu bugün çok iyi noktaya yerlere taşıdılar,  Arbel Gurubuna da özellikle teşekkür ederim,  bizim her türlü çalışmamıza her türlü destekte bulundular. Burasıda Sayın Hasan Arslan’ın Kazandırdığı Kütüphane oldu kendisine şükranlarımı sunuyorum dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü