Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 11:32

Akdeniz'e Kuvvetli Yağış Uyarısı !

Yağışların; Antalya, Isparta'nın güney ilçeleri, Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare)olması bekleniyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-05-2017 09:03   Güncelleme : 22-05-2017 09:03
Akdeniz'e Kuvvetli Yağış Uyarısı !

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların; Antalya, Isparta'nın güney ilçeleri, Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya, Isparta'nın güney ilçeleri ile öğle saatlerinden itibaren Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olması bekleniyor.

MERSİN, 24

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Cuma Gününe Kadar Beklenen Hava Hadisesi:

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü