Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 03:28

Engelsiz Bir dünya için, Önce Çocuklarımız

Mersin Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezinin “Neşem Olur musun ? “ Projesi büyük ilgi gördü.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-05-2017 15:16   Güncelleme : 11-05-2017 15:16
Engelsiz Bir dünya için, Önce Çocuklarımız

 Engelliler Haftasında Mersin Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezinin Geçtiğimiz Günlerde “ Neşem Olur musun ? “ Adı Altında Proje geliştirmesi ile engelli çocuklarımızın daha iyi şartlarda Eğitim öğretim görmesi amacı ile yürütülen projede Arbel A.Ş Yönetim kurulu Başkan vekili Hasan Arslan’dan Projeye destek vermesini dile getirmişti, Başkan Arslan Engelli, Öğrencilerimizin iyi Ortamlarda Temel eğitimi almalı şartların daha iyi olması adına desteğimizi sürdürdük bundan da mutluk duydum dedi.

Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Bülent Şengül'den  “ Neşem Olur musun? “ Projesine verile destek den dolayı Hasan Arslan’a Bir Plaket Hediye edildi ancak Yurt Dışında Olması münasebeti ile Eşi Askon Mersin Şubesi Kadın Kolları Başkanı Dilber Arslan’a taktim edildi.

Projeye desteklerinden Ötürü Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ’a ve Mersin İlçe Şube Müdürü Murat Bağış Katkı Sunarken törene Öğrenci velilerine Yöresel halk oyunları Sergilenirken daha sonra ikramlarda bulunarak çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü