Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 23:25

Kandil Kırılan Kalpleri Onarmak için fırsattır

Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Arslan, Ramazan ayının da müjdeleyicisi Berat Kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 10-05-2017 09:30   Güncelleme : 10-05-2017 09:30
Kandil Kırılan Kalpleri Onarmak için fırsattır

Hasan Arslan Çarşamba gecesi idrak edeceğimiz Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, “Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkânı sağlayan gecelerdir. Allah’a sığınmak,bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de bir fırsattır.

İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak,  Barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Mersinli vatandaşlarımızın Berat  Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü