Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 03:32

Mersinli İş Adamı Hasan Arslan’ın Mutlu Günü

Arslan Ailesi konukları klasik müzik eşliğinde kapıda karşılayarak,konuklarıyla hatıra fotografı çektirildi.Konuklar için hazırlanan armağanlar takdim edilirken,nikah şekerleri ilgi çekti.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 02-05-2017 11:44   Güncelleme : 02-05-2017 11:44
Mersinli İş Adamı Hasan Arslan’ın Mutlu Günü

 

Mersin Yenişehir CNR Fuar Merkezi düğün için özel hazırlandığı Arslan Ailesi'nin bu mutlu gününde baba Hasan Arslan Abi Mahmut Arslan,Eski Tarım Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili Mehdi Eker,AK Parti Mersin milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Özdemir Çakacak,Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Eşi,Ankara Bahçelievler Belediye Başkanı,AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik'in yanı sıra bölge  iş ve siyaset dünyasından dostlarıiakrabaları ve davetliler hazır bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'ın kıydığı nikahta,Şeyma ve Mahmut genç çifttin nikah şahitliklerini Bakan Eker,Vali Çakacak,Rektör Çamsarı ve Bahçelievler Belediye Başkanı yaptı. Nikah sonrası Kocamaz,çiftleri kutlayarak mutluluklar dileğinde bulundu.Vali Çakacak gençlere bir ömür boyu mutluluk dileğini dile getirdiği nikah töreninde,Eski Tarım Bakanı Eker,genç çiftleri tebrik etti,nüfus çüzdanını Mahmut Arslan'ın da rızasını alarak Şeyma Arslan'a çiftlere mutluluk dileyerek verdi.

Nikahın ardından ilk dansını eden çift,tebrikleri kabul etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü