Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 13:48
Advert

Akdeniz belediyesi çöp evlerle mücadelede kararlı

Akdeniz Belediyesi Zabıta ekipleri, Temizlik ve Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ortak çalışma ile yeni mahalle 5315 sokakta oturan bir vatandaşın sokaklardan topladığı atıklarla çöp ev haline getirdiği evi temizledi. 3 müdürlüğün yaptığı işbirliğinde yapılan çalışma sonucu, çöp evden 4 kamyon dolusu çöp çıkarıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2017 11:12   Güncelleme : 25-04-2017 11:12
Akdeniz belediyesi çöp evlerle mücadelede kararlı

Mahalle sakinlerinin şikâyet dilekçesini değerlendiren Akdeniz Belediyesi Zabıta ekipleri, yaptıkları denetim sonucunda, içi çöp dolu çuvallar, sokaklardan toplanmış küflü ve paslı eşyalar, poşet ve kâğıttan oluşan çöp ev ile karşılaştı. Müdürlüklerin ortak yürüttüğü çalışma ile çöp ev temizlendi. Çöp ev daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından haşereye karşı ilaçlandı.

Şikâyetler zabıta müdürlüğüne

Çöp evin temizlenmesi nedeni ile memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Akdeniz Belediyesi ekiplerine kendilerini kötü koku ve haşerelerden kurtardıkları için teşekkür etti.  Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş da yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu ve vatandaşların çöp ev ve benzeri şikâyetlerini 337 01 01–02 nolu telefonu arayarak bildirebileceklerini söyledi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü