Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 16:01

4. Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi Gerçekleştirildi

Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu tarafından “4. Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi” gerçekleştirildi. 20-21 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erol Yaşar, Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-04-2017 11:10   Güncelleme : 25-04-2017 11:10
4. Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi Gerçekleştirildi

 

Erdemli Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğin ilk gününde Mentör, Eğitmen, NLP Uzmanı Kutsal Köse tarafından ‘Başarı Anahtarları ve Vizyon’, Yenilikçi Yatırımlar A.Ş. Kurucusu Ömer Turhan tarafından ‘Yenilikçi Girişimcilik’, Disqus Şirketinde Dev Ops Engineer ve Front-End Tech Lead olarak çalışan Burak Yiğit Kaya tarafından ‘Hızlı ve Öfkesiz’ başlıklarında sunum yapıldı.

Etkinliğin ikinci gününde ise Kadın Girişimcileri Derneği'nin Strateji Grubu üyesi Cavidan Demirağ; ‘Genç Kagider, Kadın Girişimciliği ve Kagider Mentorluk’ başlıklı sunum yaptı. Ardından Sabancı Holding A.Ş.’de Group President olarak görev yapan Neriman Ülsever ‘Altın Yakalıların Şirket Yönetimine Katkıları’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Kişisel Gelişim Uzmanı Ayla Çelik de ‘Yaşam Renkleri’ konusunda konuştu. BGA Bilgi Güvenliği A.Ş.’de Penetration Test Specialist olarak görev yapan Ahmet Turan Kütük ise ‘Siber Güvenlik ve Beyaz Şapkalı Hackerlik’ başlıklı  bir sunum yaptı.   

Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik; yoğun emekler ve sınırlı imkânlarla düzenlenen bu zirvenin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “4.Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi organizasyonunda emeği geçen  öğrencilerden; Yunus Korkmaz, Ufuk Başyiğit,  Duygu Uçar, Talip İnce, Murat Kemerci, Bülent Fırat, Arif Bulut, Şefik Furkan Bayram, Sümeyye Ersoy, Esra Tunç, Zeynep Kalın, Gamze Kaya, Melik Can Tutar, Furkan Abacı, Furkan Tolu ile Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu sekreteri Serdar Dölek başta olmak üzere destek veren müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ercan Çiçek ve Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan ile tüm akademik ve idari personele, Arş. Görevlisi Elif Dayıoğlu’na, ve sponsorlara vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim”.

Prof. Dr. Çelik ayrıca Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Yunus Korkmaz tarafından “isletmecilikveteknolojizirvesi.com” adı altında oluşturulan web sayfası güncellendiğini belirtti. Prof. Dr. Çelik, önümüzde yıllarda da bu etkinliğin geliştirilerek sürdürülebilmesi adına çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Alanında uzman birçok kişiye ev sahipliği yapan etkinliğin sonunda, katılımcılara ve sponsorlara teşekkür belgesi ve plaketler takdim edildi. Zirvede; 3 kişiye radore.com’dan hosting paketi ile 5 kişiye stikker.com adresinden %50 indirim kuponu çekilişi yapıldı.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü