Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 22:20

Çocuklarımız Türkiye’mizin gülen yüzüdür

Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

YAŞAM
Giriş Tarihi : 22-04-2017 11:58   Güncelleme : 22-04-2017 11:58
Çocuklarımız Türkiye’mizin gülen yüzüdür

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasını sağlayan bir çocuk bayramı olduğunu belirtti.

Arslan, mesajında, "Şanlı tarihimizin, çocuğundan, yaşlısına büyük bir gurur vermekte olduğu söyleyerek, "Sahip olduğumuz şanlı tarihimizi bilerek, çok zor şartlarda kazanılmış bir zaferin sonucu olan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Devletimizin tüm çabaları, çocuklarımıza gurur duyacakları bir Türkiye oluşturmak içindir" dedi.

Hasan Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasına sağlayan bir çocuk bayramı olduğunu da hatırlatarak, "Çocuklar, sizler Türkiye'nin gülen yüzüsünüz,  Gelecek sizlerin ellerinde. Sizlerin tarihini-kültürünü iyi bilen, insana değer veren bireyler olarak yetiştiğinizi görmek, en büyük mutluluğumuz olacaktır.” İfadelerini kullandı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü