Mersin Vatan Gazetesi
HV
17 NİSAN Çarşamba 00:35
Yıldız Holding

Mersin Üniversitesinde Dil bilimci Öğrencilerinin heyecanı

Mersin Üniversitesi ile Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği arasında “dilbilim topluluğu - 11. dilbilim öğrenci konferansının düzenlenmesi” işbirliği protokolü 21.02.2017 tarihinde karşılıklı imzalanan protokol gereği.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-04-2017 17:28   Güncelleme : 20-04-2017 17:28
Mersin Üniversitesinde Dil bilimci Öğrencilerinin heyecanı

 20-21 Nisan 2017 tarihlerinde 11. Dilbilim Öğrenci Konferansının açılışı bugün gerçekleşti. Prof. Dr. Uğur Oral Konferans Merkezinde A, B, C salonlarında 500 katılımcıyla,Yurt dışı ve Yurt içinden toplam 150 Bilim Adamının  katılacağı Konferansda Civar Üniversitedeki öğrencilerininde bulunacağı,interaktif sunumlarla öğrencilerin bılgılerinin desteklenmesi ve aynı zamanda programın içeriğinde güzel kentimizin de tanıtımının yapılacağı büyük kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirilecek.

Rektör Yrd.Prof.Dr.Hakan ARSLAN,Fen-Edebiyat Fakulte si Dekanı Prog.Dr.Murat Gizir Dekan Yardımcısı,Doç.Dr.Hürriyet Gökdayı,İngiliz Dili ve Edebiyat Bölm.Bşk.Yrd.Doç.Dr.Pınar İbe AKCAN,Tusiad Yönetim Kurulu üyeleri,Dilbilim Topluluk Bşk Özgür Mert SARIGÜL,ÇUGİDER Başkanı Mazlum BALKAN,Yönetim Kurulu üyeleri Harun Kanlı,Sibel GELBUL,Neslihan Baysal,Veysel Mızrak,Vedat Kaya,Suleyman AKTAŞ,Şehmuz KAYAR,Murat ABEŞ,Mesut GEYLANİ,Nizamettin KILIÇ KATILIMLARI İLE AÇILIŞ gerçekleşti.Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Mazlum BALKAN Yeni kurulmuş bir dernek olmamıza rağmen gençliğin vermiş olduğu dinamizm ile çok nitelikli projeleri kısa zamanda imza attık diyerek Konferansın organize ve proje yürütümünü üstlenen Yönetim Kurulu üyesi Harun Kanlı’ya da teşekkür etti.Gençlere dernek olarak her türlü yardımın devam edeceğini söyleyerek sözlerini bitirdi.Ayrıca değerli  sponsorlarımızdan Humay Lojistik sahibi Mahmut Arslan’a,Yüksek istişare Kurulu Başkanımız Sn.Hasan ARSLAN’a bu etkınlıkte yaptığı sponsorluk ve manevi destekten dolayı teşekkur ederek.Diğer sponsorlarımız olan Balpet,Zahir Irmak Irmaklar Lojistik,MYS Bünyamin Yüksekbaş’a sponsorluktan dolayı teşekkur etti.  

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü