Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 14:40
Advert

Halk oylamasının kazananı milletimiz olmuştur

Askon Mersin Şubesi İkinci Başkanı ve Çugider Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İş Adamı Hasan Arslan Referandum 2017 Değerlendirerek 16 Nisan'da yapılan halk oylamasının kazananın millet olduğunu belirtti.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-04-2017 12:37   Güncelleme : 18-04-2017 12:37
Halk oylamasının kazananı milletimiz olmuştur

Hasan Arslan, referandum sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ederek, "Gerçekleştirmiş olduğumuz referandum ile halkımız güçlü bir siyasi iktidar ve güçlü bir ekonomi için kararını verdi. Demokratik ve siyasi kazanımlarımız arttıkça, ekonomik kazanımlarımız da artacaktır. Türkiye'nin hedeflerine artık daha kararlı adımlarla yürüyeceğine inanıyorum" diye konuştu.  Türkiye'de 1960 yılından bu yana 26 hükümet değişikliği yaşandığını hatırlatan Arslan, koalisyon hükümetleriyle ortaya çıkan siyasi ve ekonomik krizlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kurulmasıyla tarihe karışacağını ifade etti.

"TÜRKİYE EKONOMİSİ DAHA DA BÜYÜYECEK"

Türk halkının anayasa değişiklik kararının Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara ve engellemelere de cevap niteliği taşıdığını vurgulayan Hasan Arslan, şöyle devam etti: "Ülkemiz, geleceğini ancak kendi kararlarıyla tayin etme hakkına sahip oldu. Belirsizlikler ortadan kalktı. Anayasamız daha demokratik ve etkin bir yapıya kavuştu. İstikrar güvenin, güven ise yeni yatırımların ve ekonomideki büyümenin yolunu açacak. Karar mekanizmasının hızlı işlediği, yapısal reformların hayata geçirileceği yeni bir süreç başladı. Bizler de iş dünyası olarak 'Zaferin cephanesi üretimdir' anlayışı ile Türkiye için çalışmaya ve üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.   

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü