Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 09:58

Meski Çalışanlarına moral gezisi düzenledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) tarafından düzenlenen kültür ve doğa etkinliğinde yüzlerce MESKİ çalışanı bir araya geldi.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 11-04-2017 09:05   Güncelleme : 11-04-2017 09:05
Meski Çalışanlarına moral gezisi düzenledi

 

Tarsus İlçesi Gülek Karboğazında, MESKİ çalışanlarının kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe;  MESKİ personeli aileleri birlikte katıldı. 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nce  (MESKİ) düzenlenen etkinik Karboğazı Mevkiinden Karboğazı Kuvayi Milliye Anıtına kadar olan yaklaşık 5 km doğa yürüyüşü ile başladı. Karboğazı'na Kuvayi Milliye anıtı alanında kurulan piknik alanında toplanan MESKİ çalışanları ve aileleri, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdiler.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “ Düzenlediğimiz etkinlikle MESKİ çalışanlarımızın  iş yoğunluğunun stresinden bir nebze olsun kurtulmasını amaçladık. MESKİ olarak kocaman bir aileyiz. Başarı ancak birlikle mümkündür, çalışanlarımız  ve çalışanlarımızın aileleri arasındaki kaynaşmanın sağlanması amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu etkinliği geleneksel hale getirdik.  Gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinlikler birbirimizi daha iyi tanımamızı sağlarken, tüm çalışanlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayarak moral ve motivasyonlarını arttırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımıza  7/24 kesintisiz  hizmet eden MESKİ çalışanlarımıza yönelik bu tür faaliyetlere devam edeceğiz, etkinliğin  düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz .” denildi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü