Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 09:59
Advert

Altındere'den Sosyal Medyadan Çağrı; Bu Kulüp Hepimizin

Mersin İdmanyurdu Eski Yöneticisi Avukat Murat Altındere Sosyal Medya Hesabından çağrı yaptı.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-04-2017 17:24   Güncelleme : 03-04-2017 17:24
Altındere'den Sosyal Medyadan Çağrı; Bu Kulüp Hepimizin

 Eski Mersin idmanyurdu yöneticisi Başarılı Avukat Murat Altındere Mersin İdmanyurdu'nun Sahipsizliğine sesiz kalmadı ve hep tepki hemde çağrıda bulundu.
Mersin İdmanyurdu Başkanı Mahmut Karak'ı Makamında Ziyaret ederek 
Herzaman Bu Kulübe desteğe hazır olduğunu dile getiren Murat Altındere  Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Çağrıda; 

Değerli Mersinli İşadamları ve kurum yöneticilerimiz; Mersin İdman Yurdumuz kentimizin en önemli markasıdır.Bu değere sahip çıkmamız şart. Bu haftaki Urfa maçı galibiyeti sonrası, hocamızın ve futbolcu kardeşlerimizin "Artık Lütfen Takıma Sahip Çıkın" isyanı oldukça önemlidir , nen şahsım olarak mücadele eden bu kardeşlerimizin isyanına sessiz kalmayacağım ve Lütfen sizlerde sessiz kalmayın: Galibiyetlere Prim!, Herkes kendi şartlarına göre prim desteği sunsun,çok büyük rakamlar olmayabilir ama mutlaka katkısı olsun. Bu takım ve bu çocuklar bizim! 5- Bu bir "Galibiyete Prim Kampanyasıdır"ve bunu başlatmış oluyorum.İşadamlarımızdan sosyal medya aracılığıyla Kampanyaya destek bekliyorum Ben şahsım olarak, İlk maçımız sonrası Prim Havuzuna Galibiyet Halinde 50.000 TL prim vereceğimi ilan ediyorum.Hadi sıra sizde dostlar !! şeklinde bir çağrıda bulundu.

Klüp başkanı Karak; Kulübümüzün eski yöneticisi avukat Murat Altındere bizleri ziyaret edip destek sözü verdiler. Sosyal medyada çağrı başlatıp tüm kent dinamiklerini Mersin İdmanyurdumuza desteğe çağırdılar. Desteklerinden dolayı Teşekkür ederim. dedi.
 



Öte Yandan Mezitli'de Emniyet güçlerimize yapılan bombalı saldırıyıda ilişkinde bu saldırıyı esefle kınıyorum dedi



Haber: İsmail USTA
 
ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü