Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 18:40

Bpet Fuarın Gözdesi oldu

Petroleum istanbul 2017 fuarında BPET ENERGY stanttındı Fuarın en gözdesi oldu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2017 13:59   Güncelleme : 03-04-2017 13:59
Bpet Fuarın Gözdesi oldu

İstanbul Tüyap'da Düzenlenen Petroleum istanbul 2017 Fuarında Türkiye ve Dünya nın önemli ve en önde firmaları yer alırken bir birinden güzel etkinlik düzenleyen standlar, ziyaretcilerine hem ilginç hemde keyifli anlar yaşattı.

Bpet Yönetim Kurulu Üyesi Mazlum Balkan Türkiye'de İstihdamın yükselmesi demek Ülke refahının yükselmesi demektir.
Biz bu kapsamda İş İnsanlarına verilen değerlerin giderek artmasını bekliyoruz, Hedefimiz Türkiye'nin yanısıra Dünya üzerinde önemli bir yer tutabilmek olduğunu belirten Balkan, kalıcı hizmet anlayışı ile enerji yatırımlarına yönelinmesi gerektiğine inanan bir anlayış ile hareket etmekteyiz. Petrol Şuan Dünya'nın en önemli enerji kaynağı statüsünde olduğunu hepimiz görmekteyiz, bu enerjiyi doğru şekilde sonraki  nesillere yaşanabilirliğin kaliteli kılınabilinmesi için doğaya saygı çerçevesinde geri dönüşümü ileri teknoloji ve etkin bir biçimde kullanılması fayda getireceği inanan bir firmayız.
Petroleum istanbul 2017 fuarında yeni logosuyla BPET ENERGY standımızı ziyarete gelen herkese bunu anlatmaya çalışıyor ve gayret ediyoruz,sadece bir petrol dağıtım firması değil insanlara önem veren iş dünyasının bir parçası olduğumuzu anlatmaya çalıştık. BPET ENERGY standımızda zaman zaman etkinlikler düzenledik ve bununda etkili olduğuna inanıyoruz, bizi tercih eden başta Mersinli Hemşerilerimize, dostlarımıza ülkemizin dört bir yanından gelen bayilerimize ve bayi adaylarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz, bizi takip etmeye devam edin.
Haber: İsmail USTA

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü