Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 14:49
Advert

Mersin'de Polise Hain tuzak !

Mersin'in Mezitli İlçesi'nde sabah saatlerinde polis aracına bombalı saldırı düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2017 12:58   Güncelleme : 03-04-2017 12:58
Mersin'de Polise Hain tuzak !

Kavşakta görevli ekip aracına başka bir araçta bulunan bir kişi patlayıcı atarak kaçtı. Olayda 2 polis yaralandı. Saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Mersin'de Söğütlüpınar Kavşağı'nda polis ekiplerine yönelik teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Parça tesirli bombanın, poşetle kavşaktaki otların arasına bırakıldığı ve uzaktan kumandayla patlatıldığı belirlendi.

Saldırı saat 07.30 sıralarında Merkez Mezitli İlçesi Süğütlüpınar Kavşağı'nda meydana geldi. Tece Polis Merkezi'nde görevli asayiş ekipleri, 33 A 6257 plakalı ekip aracı ile kavşakta beklemeye başladı. Güvenlik amacıyla her sabah aynı kavşakta önlem alan polis ekiplerinin aracı park etmesinden kısa süre sonra, büyük gürültüyle patlama oldu. Yaklaşık 50 metrelik alanda etkili olan patlamada araçta bulunan polis memurları Olcay Solak ile Hayrullah Poyraz yaralandı. Çevreden yetişenlerin ilk müdahalesini yaptığı polis memurları, ambulanslarla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralı polisler Olcay Solak ile Hayrullah Poyraz'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü