Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 15:32
Advert

Genç Belediye faaliyetlerini öğrencilere anlattı

Özel Beyaz Kule Koleji 3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Şükran Durmaz ve Ezgi Atar ile, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i ziyaret etti.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 30-03-2017 09:14   Güncelleme : 30-03-2017 09:14
Genç Belediye faaliyetlerini öğrencilere anlattı

Yenişehir ilçesinde bulunan ilköğretim okulları öğrencileri yerel yönetimlerle ilgili bilgi almak, yerel yönetimlerin görevlerinin neler olduğunu ilk ağızdan öğrenebilmek ve çalışmaları yerinde inceleyebilmek için zaman zaman ziyaret gerçekleştiriyorlar. Bugün de bu amaçla Özel Beyaz Kule Koleji öğrencileri belediye çalışmaları hakkında bilgi almak için Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i ziyaret ederek soru yağmuruna tuttular. 

Öğrencilerden gelen soruları tek tek yanıtlayan Başkan İbrahim Genç, belediyeler bir yerleşim yerinde ortak, aynı zamanda da yerel olan sorunları çözmek için kurulmuştur. Yol ve kaldırımların yapılması, sokakların süpürülmesi, çöplerin toplanması, halkın su ihtiyacının karşılanması, park ve oyun alanlarının yapılması, tabi afetler olmadan önlemlerin alınması gibi işler bizim asli görevlerimizdir. Biz, Belediye Başkanları olarak bu görevlerimizi aksatmadan yapmak zorundayız. Sizlerden beklentimiz ise,  bizim yaptığımız bu işleri ve hizmetleri koruyarak şehrimize sahip çıkmanızdır.” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü