Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 12:40
Advert

Konut almanın tam zamanı

Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, son dönemlerde hazırlanan kampanyalarla konut almanın kolaylaştığına dikkat çekerek, konut almak isteyenlere; “tam zamanı” uyarısı yaptı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 29-03-2017 13:12   Güncelleme : 29-03-2017 13:12
Konut almanın tam zamanı

 

Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, son yıllarda gelişen teknolojinin inşaat sektöründe yeni bir vizyon yarattığını söyledi. Konutların günlük konfor düşünülerek yapıldığına dikkat çeken Önel, “İnsanlar için zamanın daha önemli hale geldiği günümüzde; inşaat sektörü de kendini bu paralelde geliştiriyor. Artık ev ve iş yerlerinde konfor daha ön plana çıkıyor. Enerji tasarrufu öncelikli hale geliyor” dedi.

TERCİHLER DEĞİŞİYOR

İnşaatlar yükselip, kentler büyürken insanların daha dingin alanları tercih ettiğine işaret eden Önel, “Bir tarafta modern yaşamın içinde olmak isteyen kişi, diğer taraftan da modern yaşamın getirdiği olumsuzlukları en aza indirgemek istiyor. Kentin gürültüsünden, trafiğin keşmekeşinden kurtulmak öncelikli tercikler arasında yer alıyor. Kent büyüdükçe, trafik yoğunluğu artıkça tercihlerde değişiyor. Yeşil alan talepleri, otoparklar ön plana çıkıyor” diye konuştu.

Önel, konut satışında önemli cazip kampanyalar hazırlandığına dikkat çekerek, ev sahibi olmak isteyenlere; “Konut almanın tam zamanı” çağrısı yaptı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü