Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 16:31
Advert

Emniyet Müdürü Şahne’den Esob'a ziyaret

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne; Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e iade-i ziyarette bulundu.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 16-01-2017 09:28   Güncelleme : 16-01-2017 09:28
Emniyet Müdürü Şahne’den Esob'a ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer; il genelinde kurulu 70 meslek odası ve 70 bine yakın üyesiyle kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, bu büyük ailenin sorun ve beklentilerine çözüm üretme odaklı çalıştıklarını söyledi.

Esnaf ve sanatkar teşkilatının vatanına, milletine bağlı, devletine karşı her türlü sorumluluğu yerine getiren bir kesim olduğuna vurgu yapan Başkan Dinçer; “Kurum olarak bir taraftan ekonominin temel taşı esnaf sanatkarlarımızın önündeki engellerin kaldırılması ve gelişimine katkı sunma anlamında çalışmalar yaparken; diğer taraftan kentin mülki idari amirleri ve yerel idarecilerle işbirliği içerisinde olma gayretindeyiz. Bu bağlamda, halkımızın ve esnafımızın huzur ve güvenliği için 24 saat görev başında olan emniyet teşkilatımızla da sürekli dialog halindeyiz. Bizler esnaf teşkilatı olarak ilimizin huzur ve güvenliği için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Emniyet Müdürümüze esnaf teşkilatımıza göstermiş olduğu sıcak ilgi nedeniyle teşekkür ediyor; görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’de, daha önce kendisini ziyaret eden Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, bu vesile ile ilin güvenlik önlemleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü