Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 15:05

Meztli'de Çocukların Kar keyfi

Öğrencilerin ‘Kartopu oynamak istiyoruz’ şeklindeki talepleri üzerine harekete geçen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Belediye İlköğretim Okulu bahçesine kamyonla kar taşınmasını sağladı.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 16-01-2017 09:27   Güncelleme : 16-01-2017 09:27
Meztli'de Çocukların Kar keyfi

Çocukların coşkusuna ortak olan Başkan Tarhan, sık sık böylesi sürprizler düzenleyecekleri müjdesini verdi. Sosyal medya üzerinden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a ulaşan çocukların hayali gerçek oldu. Sosyal medyada ‘Kartopu oynamak istiyoruz’ şeklinde yazan çocukların talebine duyarsız kalmayan Başkan Tarhan, okula kamyonlarla kar getirilmesini sağladı.

 

GÜNEŞ ALTINDA KARTOPU SAVAŞI

Okul bahçesine boşaltılan karlar, öğrencileri sevince boğdu. Havanın güzel olması nedeniyle güneş ışınları altında kar tepelerinden arasında eğlenen çocukların sevincine ortak olan Başkan Tarhan, çocuklarla birlikte kartopu oynadı. Öğrenciler en çok öğretmenlerini hedef alması da ilginç görüntülerin yaşanmasına sahne oldu. Birçoğu ilk kez kar gören çocukların  ise sevincine diyecek yoktu. Çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar böylesi bir sevinci yaşattığı için Başkan Tarhan’a teşekkür ettiklerini söylediler. “Kar görmek için gitme şansımız yoktu. Şimdi kar okulumuzun bahçesine kadar geldi. Arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimize kartopu savaşı yaptık” diyen öğrenciler tekrar kar getirilmesini istediler.

 

ÇOÇUKLARI MUTLU GÖRMEK BİZİ DE MUTLU EDİYOR

Her fırsatta öğrencilerinden gelen taleplere yanıt vermeye çalıştığını ifade eden Başkan Tarhan, “Çocukların böylesi mutlu olduğunu görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Şuan yayla köylerimizde ekiplerimiz kardan olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza destek olmaya çalışırken, işin başka bir yönünde de Mersin’de ve Mezitli’de çocuklar kar görmüyorlar. Biz de kartopu oynamak için gidemeyen çocuklarımızı düşünerek, Toroslar'dan kamyonla kar getirdik. Bu sevinci ve coşkuyu görünce çok iyi bir şey yaptığımızı görüyoruz. Ben de onlarla birlikte eğlenme ve günün iş stresinden kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşma şansı bulduğum için mutluyum” diye konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü