Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 03:27

ASKON’ dan Çevik Kuvvet’e başsağlığı ziyareti

Mersin Askon Şubesi Yönetim Kurulu İstanbul’da hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimiz için Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne Başsağlığı ziyaretinde bulundu.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 13-12-2016 16:36   Güncelleme : 13-12-2016 16:36
ASKON’ dan Çevik Kuvvet’e başsağlığı ziyareti

10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş Bursaspor karşılaşması sonunda İstanbul Vodafone Arena stadı önünde gerçekleştirilen hain saldırı nedeniyle 44 Kişinin Şehit olduğu hain saldırıyı ASKON Mersin Şubesi olarak Mersin Çevik Kuvvet Amirliğine baş sağlığı ziyaretinde bulunuldu.

Mersin Askon Şube Başkanı İbrahim Özdoğru ve İkinci Başkan Hasan Arslan ile Yönetim Kurulu ile Mersin Valisi Özdemi Çakacak ve Mersin İl Emniyet  Müdürü Mehmet Şahne Karşıladı.

Şehitlerimizin anısına Taziye Kabul eden Mersin İl Emniyet Müdürü Şahne Askon Mersin Şubesi Yönetim Kurulunu Kur-an okuntusuna davet ederek okuntuya katılan Çevik Kuvvet Amir ve Memurlara Karanfil ve Gül verildi.

Askon Mersin Şubesi Başkanı İbrahim Özdoğru burada bir konuşma yaparak şunları kaydetti; Başta Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne ile İstanbul'daki hain saldırıda şehit düşen polis kardeşlerimiz için, Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde ve Tüm Ülkemizde görevleri başında hayatlarını kaybeden terör şehitlerimizi buradan rahmet ile anıyorum ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum dedi.

 

İkinci Başkan Hasan Arslan ; Alçakça düzenlenen bu menfur saldırıdan dolayı tüm milletimizin başı sağolsun, Sayın Valimiz Özdemi Çakacak , Sayın Emniyet Müdürümüze ve bu olay sebebinde Acılarını Paylaştığımız ailelerimize baş sağlığı ve sabır diliyorum, Ülkemizin dar bir boğazdan geçtiği şu günlerde teröre ve teröre destek veren hangi merci var ise onların biran evvel ortadan kaldırılması gerektiğine inanıyorum ve destekliyorum. Dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü