Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 16:18
Advert

ÇUGİDER Resmen Açıldı

Kısa adı ÇUGİDER olan Çukurova Genç Girişimci İş İnsanlar Derneği Mersin’de Açıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-12-2016 15:59   Güncelleme : 12-12-2016 15:59
ÇUGİDER Resmen Açıldı

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği nin Cumartesi günü gerçekleşen açılış törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk TURKONFED ve TÜSİAD Heyetlerinin yanı sıra MESİAD, MEGİAD, ASİAD, MGİKD, TISİAD,  Yerel STK Başkanları ve Temsilcileri yer aldı.

Çugider Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Balkan Yaptığı Açılış Konuşmasında şunları kaydetti;  7 Ağustos 2015 tarihinde kurucu başkanımız Sayın Serhat YÜCE beyin önderliğinde ve şuan aramızda yönetim kurulunda bulunan değerli üyelerimizle başlattığımız bu oluşumun Bölgemiz iş dünyasının dinamik liderlerini bir araya getirerek yeniliklerle dolu bir sayfa açmak istediğimizi belirtmek isterim. Gençliğin dinamizmi ile inovatif fikirleri ve somut projelerle katkı sunmak üzere çağını yakalayan bir iş dünyası örgütü, her biri kendi sektöründe girişimci, etkin üyelerimizle "Çugider"  4 Ocak 2016 tarihinde resmi kuruluşumuzu gerçekleştirdik Bugün ise siz değerli katılmcılarımız ile hem 1.Yılımızı hemde Merkez binamızın açılış kurdelesini keseceğiz.

 

Biz Farklı olacağız, ilklere imza atacağız. Tüm faaliyetlerimizi, üyelerimizden aldığımız maddi ve manevi güçle gerçekleştiriyoruz. sözlerimin sonunda, açılışımızı onurlandıran siz değerli misafirlerimize, yönetim kuruluna ve üyelerimize, tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Dedi.

Çugider Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Arslan da Açılış töreninde bir konuşma yaparak şunları söyledi;

Arslan; Ülkemizin Daimi bekası için çalışmanın ne kadar önem arz etiğini geçmişten ders çıkartarak hepimiz görmekteyiz. Koşullar ve imkanlar dâhilinde ilk hedefimizin İnsan olduğunu asla unutmamalıyız, en iyi yatırım insan üstünedir, bu bağlamda Yüksek istişare kurulu başkanı olarak yürüttüğüm bu güzel genç ve dinamik insanların proje üreterek her konuda ülkemizin ilelebet var olabilmesi için çalışıp o dinamizmi yansıtacaklarına inanıyorum dedi. 

 

 Haber: İsmail USTA

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü