Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 01:37

Başkan Dinçer'den SGK Müdürü Öz'e ziyaret

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin SGK İl Müdürlüğüne atanan Necmettin Öz’e nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2016 09:03   Güncelleme : 30-11-2016 09:03
Başkan Dinçer'den SGK Müdürü Öz'e ziyaret

Danışman Mustafa Görgen’inde eşlik ettiği Başkan Dinçer, ziyaretinde SGK İl Müdürü Necmettin Öz’e teşkilatın yapılanması hakkında bilgi verdi. Birlik bünyesinde İl genelinde kurulu  70 meslek odası ve 60 bin esnaf sanatkara hizmet verdiklerini belirten Başkan Dinçer; “ SGK  esnaf ve sanatkarlarımızın ve tüm sigortalıların ayrılmaz bir parçası. Bizler için çok önemli bir kurumsunuz. Hedef kitlemiz aynı, amacımız bir. Esnaf sanatkarlarımıza hizmet etmek. Bu bağlamda SGK ile sürekli iç içe çalışmaktayız” dedi. Başkan Dinçer konuşmasının devamında SGK hizmetlerinin ilçelerde verilmesi konusuna değinerek, “Mersin’in 300 km uzağındaki Anamur, Boyzazı başta olmak üzere Mut, Gülnar gibi kent merkezine çok uzak olan kırsaldaki ilçelerimiz mevcut. Bunlar bir işlem için 20-30 km.lik yolu kat etmek zorunda kalıyor. 4-b (Devredilen Bağ-Kur) kapsamındaki esnafımızın işlemlerini bağlı oldukları merkez müdürlüklerinden çözülmesi konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Dinçer, İl Müdürü Öz’e hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

 

SGK İl Müdürü Necmettin Öz’de gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ SGK ve esnaf teşkilatı, bir ailenin kardeşleri gibi ayrılmaz bir parçadır. SGK’nın saç ayağını esnaf sanatkarlarımız, işçi ve memurlarımız oluşturmaktadır. Esnafımız, iççi ve memurlarımız bizlerin paydaşlarıdır.  Sizlerin SGK ile sorunlarını çözüme kavuşturmak bizlerin birinci görevidir” dedi. Kurumun mekanı ve personeli olan her yerde hizmeti yerinde verme amacında olduklarının altını çizen İl Müdürü Öz; “ Mersin’in en ücra köşesindeki bir esnafımızı işlemleri için buralara kadar yormama adına gereken çalışmalara başladık. Uzak ilçelerdeki 4-b statüsündeki esnafımızın dosyalarını ilçelere gönderiyoruz. Hizmeti yerinde vereceğiz. Amacımız hizmetse bunu en iyi şekilde yerine getirmenin çalışması içerisinde olmalıyız. Sizlerle birlikte iç içe olarak ortak çalışmalara imza atacağız.  Nazik ziyaretiniz içinde tekrar teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü