Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 14:11
Advert

Lülü; Fırsat Teptik

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta şampiyonluk mücdelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, lider Osmaniyespor deplasmanında fırsat tepti.

SPOR
Giriş Tarihi : 28-11-2016 22:03   Güncelleme : 28-11-2016 22:03
Lülü; Fırsat Teptik

10 kişi kalan rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen mavi beyazlılar skor üretemeyince sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta şampiyonluk mücdelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, liderlik şansını Osmaniye deplasmanında tepti.

 

Zirve yarışını büyük ölçüde ilgilendiren Osmaniyespor, Meskispor karşılaşmasında taraflar puanları paylaşırken, mavi beyazlı temsilcimiz maçın büyük bir bölümünü 10 kişi sürdüren rakibi karşısında skor üretmekte zorlandı. Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü lidere konuk oldukları maçta iyi bir oyun sergilemelerine rağmen 3 puanı kaçıran taraf olduklarını belirterek, “Son haftalarda yakaladığımız çıkışı Lider Osmaniye karşısında da sürdürmek istiyorduk.

 

Hafta boyunca bu maça iyi hazırlandık ve maça da konsantrasyonumuz yüksek bir şekilde çıktık. Ancak iyi futbolumuzu malesef skora yansıtamadık. Rakibimizin 10 kişi kalması ile de oyunda üstünlüğü kurduk. Ancak skor üretmekte zorlandık” dedi.

Sergiledikleri futbolun gelecek haftalar için kendilerine güven verdiğini de sözlerine ekleyen Lülü, “Şampiyonluk hedefimizden hiçbir zaman kopmadık. Bugün de gurubumuzda şampiyonluğun en büyük adayı biziz. TAraftarımız bize bu yolda güvensinler. Sezon sonunda 3. Lig hedefimize ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü