Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 17:34

Yenişehir AK Parti'de yönetim mülakatı yapıldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine atanan Bekir Topçu, yönetimini oluşturmak için parti binasında mülakat toplantısı düzenledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2016 09:29   Güncelleme : 28-11-2016 09:29
Yenişehir AK Parti'de yönetim mülakatı yapıldı

 

 

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu'nun görevi devralmasının ardından yönetim oluşturma çalışmaları hız kazandı. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in de katılımıyla ilçe binasında mülakat gerçekleşti. Mülakatı değerlendiren Başkan Topçu, "Gerçekten davaya gönül veren ve nefer olmak isteyen partililerimiz var.Bizim de istişarelerimiz sonrasında görev alacak olan arkadaşların yönetim kuruluna girmelerinin yolunu açarız" dedi.

 

AK PARTİ'NİN İŞİ ESER VERMEKTİR HİZMET SUNMAKTIR

Başkan Topçu, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak istediklerini belirterek, "Bu kutlu bayrağı devraldığımız ilk günden itibaren, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içindeyiz. AK Parti davasını daha da ileriye taşımak için bize tevdi edilen görevimizin sorumluluğunun farkındayız. Gece gündüz demeden bu sorumluluğumuzu yüzümüzün akı ile yerine getirmeyi Rabbim nasip eder" şeklinde konuştu.

 

HALKA HİZMETKAR OLACAK BİR KADRO OLUŞTURULACAK

 

Başkan Topçu, halka hizmetkar olacak bir kadro oluşturmak istediklerini ifade ederek açıklamasına şöyle devam etti:

"Yeni yönetim kurulu listemiz 30 asil 30 yedek olmak üzere 60 isimden oluşacak. Kriterlerimiz ise partimize gönülden bağlı olması ve ilçemizin demografik yapısına uygun olması gerekiyor. Genç bir kadro için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim kurulumuzda yer almak için büyük bir ilgi gösterildi. Bizim de istişarelerimiz sonrasında görev alacak olan arkadaşların yönetim kuruluna girmelerinin yolunu açarız. Halkımız kendisine nasıl bir hizmetkâr kadrosu istiyorsa, biz o hizmet kadrosunu oluşturacağız.”

 

MİLLETVEKİLİ BİLEN'E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Topçu, Milletvekili İsmail Bilen'in toplantıya katılmasını da şöyle değerlendirdi: "Milletvekilimiz Sayın İsmail Bilen mülakat toplantımıza katılarak bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü