Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:48

Meski Anamur'da içmesuyu yatırımlarına devam

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Anamur İlçesi’nin mahallelerinde içmesuyu yatırımları devam ediyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2016 09:28   Güncelleme : 28-11-2016 09:28
Meski Anamur'da içmesuyu yatırımlarına devam

 

Vatandaşlara kaliteli ve kesintisiz içmesuyu ulaştırmak adına hizmetlerini sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü, Güleç mahallesini içmesuyuna kavuşturabilmek için Genel Müdürlüğümüzce 14 lt/sn debili bir sondaj kuyusu açılmış ve bu sondaja göre içmesuyu projesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanılmıştır.

 

MESKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Anamur İlçesi Güleç mahallesinin sorununu çözecek olacak içmesuyu isale hattı çalışmalarına tüm hızla devam edilmektedir. Genel Müdürlüğümüzce yürütülen içmesuyu çalışmaları kapsamında yaklaşık 200 haneli Güleç mahallesine bin 750 metre terfi hattı, 15 bin 500 metre içmesuyu şebeke hattı olmak üzere toplam 17 bin 250 metre içmesuyu borusu döşenecektir. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte yıllardan beri içmesuyu sıkıntısı çeken, Anamur ilçe merkezine yaklaşık 5 km mesafede olan Güleç mahallesi sağlıklı ve kesintisiz içmesuyuna kavuşmuş olacaktır” denildi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü